Techniek: Over Internet, technology, software en design.

De ontwikkelingen op het gebied van internet, technologie, software en design staan nooit stil. Het internet is een broedplaats voor (technische) creativiteit. Er zijn veel oplossingen beschikbaar voor elk mogelijk vraagstuk. Het is daardoor van groot belang altijd up-to-date te zijn op het gebied van de laatste techniek en het liefst hier in voor te gaan.

 

Synergie door open en closed source software.

Daarom maken we deels gebruik van open source libraries / snippets die zich in de praktijk bewezen hebben en actief worden onderhouden door een community van ontwikkelaars. Dit zijn vaak korte stukjes code die bepaalde specifieke functionaliteit of interactie verzorgen. Ook voor de servers en programmeertalen die wij gebruiken zijn geen dure licenties vereist. Doordat de kosten van onderhoud lager blijven kan een groter deel van uw projectbudget geïnvesteerd worden in de ontwikkeling van softwareoplossingen.

Flexibel en gecontroleerde applicaties creëren vanuit een uitgebreid framework.

Een van de nadelen van het gebruiken van open source software is het ontbreken van een vast aanspreekpunt en het gebrek aan support wanneer er vragen of onduidelijkheden ontstaan. Daarom werken we met ons eigen framework. Een Framework is een kader van softwarecomponenten waarbinnen webapplicaties gemaakt worden. In dit framework brengen we alle opensource technieken en zelfontwikkelde programmatuur samen in ons systeem. Dit systeem geeft ons een enorme flexibiliteit maar vooral controle. We kennen het systeem van binnen en van buiten, en het is de basis van elke website die we maken, er wordt er actief aan doorontwikkeld dus bent u altijd up-to-date.

Hosting

Naast de technische realisatie kunnen wij de hosting van uw website/applicatie beheren. U kunt uw focus leggen op het gebruiken van het ontwikkelde communicatiesysteem en hoeft zich niet bezig te houden met alle processen die met hosting en technisch onderhoud van uw webapplicatie of website te maken hebben.

Samenwerken met Alumbrados? Neem vrijblijvend contact met ons op!