Over Alumbrados: Webdesign in Groningen

Bent u op zoek naar een internetpartner die het creatieve proces van copy en ontwerp begrijpt en kan volgen en ondersteunen, in plaats van te bepalen en vertragen? Of bent u gewoon op zoek naar nieuwe samenwerking? Als u op alle vragen volmondig JA heeft geantwoord, is het misschien tijd om eens kennis te maken met Alumbrados.

 

Alumbrados ondersteunt en verlicht het communicatieproces

Alumbrados is dé flexibele, compacte en professionele internetstudio in Groningen. We zijn meer dan alleen een uitvoerende partij, we hebben verstand van communicatie, vormgeving en techniek. Daardoor dragen we bij aan een beter product. We bedenken, ontwerpen en realiseren websites en andere webproducten. Wij zorgen voor goede zoekmachine optimalisatie en ondersteunen de producten die we maken indien u dat wenst met ons in eigen beheer ontwikkelde CMS. Alumbrados is niet zomaar onze naam. Het betekent letterlijk verlichting of ‘de verlichten’. Het was de naam van een van de oudst bekende organisaties in Spanje die zich afzette tegen de gevestigde orde.

Intuitieve en uitnodigende producten die uw communicatie ondersteunen

Onze internetproducten hebben een vriendelijke open uitstraling,  nodigen uit om mee te werken en vallen op door hun heldere lay-out en intuïtieve aansturing.

Fijne samenwerking

Wij vinden dat gebruiksvriendelijke producten het gevolg zijn van vriendelijke samenwerking. Alumbrados stelt zich dan ook altijd flexibel op en zorgt er voor dat ook uw last-minute opdrachten met zorg wordt gerealiseerd.

Ons diensten- en productenpakket bestaat onder andere uit:

  • Lay-out, vormgeving en webdesign.
  • Functioneel ontwerp en ontwerpen van functionaliteit.
  • Creatie en ondersteuning van e-mailingen via onze e-mailingtool.
  • Realisatie van unieke CMS-modules en webproducten.
  • Zoekmachine optimalisatie (SEO).
  • Domeinnaam registratie en hosting.
  • Productie van webteksten, tekstredactie en redactioneel en technisch onderhoud van uw websites.