zoekmachine optimalisatie (SEO) als basis voor uw website.

Het ontvangen van zoveel mogelijk relevante bezoekers op uw website is van groot belang. U wilt dus goed gepositioneerd verschijnen in belangrijke zoekmachines. Om dit te bereiken besteden wij bij elk project van begin tot eind veel tijd aan zoekmachine optimalisatie. Zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO (Search Engine Optimization) genoemd, deze SEO service maakt dat uw website zo optimaal mogelijk door zoekmachines kan worden gelezen. Het proces van het doorlopen van een website door een zoekmachine wordt ‘indexatie’ genoemd.

 

Optimalisatie en vindbaarheid websites als uitgangspunt.

De vindbaarheid van uw website is het resultaat van alle (technische) handelingen die er kunnen worden verricht om uw website zo goed mogelijk in zoekmachines te laten verschijnen zonder dat u geld uit hoeft te geven aan marketing campagnes om uw website te promoten. Dit proces noemt men zoekmachine optimalisatie of SEO. Een marketing campagne kan na implementatie van uw site of product wel een uitstekende vervolgstap zijn om uw product verder te promoten gebaseerd op de basis gelegd in het SEO traject.

Het Content Management System voor uw website

Het platform waarin u uw website kunt beheren, draagt bij aan de vindbaarheid van uw website. Het CMS stelt u in staat om op gemakkelijke wijze de inhoud van uw website aan te passen en eenvoudig beschrijvingen, titels en zoekwoorden toe te voegen aan uw pagina’s. Google en andere zoekmachines gebruiken deze vervolgens om zoekresultaten weer te geven.

Effectieve indexatie door Google en andere zoekmachines

Er zijn vele handelingen die kunnen bijdragen aan goede indexatie en vindbaarheid van uw website. In veel gevallen kunt u hier zelf al een steentje aan bijdragen. Het schrijven van teksten volgens de juiste richtlijnen helpt de wijze waarop uw website gevonden wordt enorm. De overige, meer technische zaken, nemen wij voor onze rekening.

Schone code en semantiek.

Het gebruiken van de juiste code om de juiste elementen te omschrijven noemt men semantiek. Grote zoekmachines stellen het zeer op prijs wanneer een website zo efficiënt en helder mogelijk wordt opgebouwd. Door op de juiste manier gebruik te maken van de beschikbare elementen in HTML wordt waarde toegekend aan verschillende onderdelen op uw pagina zoals titels, teksten en afbeeldingen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de werkwijze van Alumbrados? Heeft u een specifieke vraag? Neem vrijblijvend contact met ons op.