Webdesign:Vormgeving, indeling en optimalisatie in balans

Veel content management systemen dwingen de vormgeving van uw website door technische beperkingen in een bepaalde richting. Aan het uiterlijk van veel websites is te zien dat de indeling en opbouw eigenlijk vooral door het CMS is bepaald. Er moet rekening worden gehouden met de kaders en beperkingen van het CMS. Dat vinden we zonde, u wilt als bedrijf immers niet lijken op elk ander bedrijf, maar u wilt uw eigen unieke uitstraling hebben.

 

Individueel en uniek ontwerp

Wij vinden dat een CMS niet per definitie de meest geschikte omgeving is om de vormgeving van uw pagina’s te bepalen. Daarom ontwerpen we voordat we de functionaliteit uitwerken eerst alle onderdelen van uw website of product zelf. Zo bent u verzekerd van een uniek eigen ontwerp, ondersteund door een platform dat gericht is op zoekmachine optimalisatie.

Gebruiksvriendelijkheid

- De snelheid en het gemak waarmee een gebruiker zijn weg vind door uw website.
- De eenvoudige wijze waarop u uw website in ons CMS kunt beheren.
- Gebruikersgemak en intuïtie, gemakkelijk te leren en efficiënt in gebruik.

Deze zaken vinden we belangrijk in onze ontwerpen en daarom kiezen we niet voor de standaard oplossing. We ontwerpen, in overleg met u, producten op maat.

Webdesign en functionaliteit losgekoppeld

Om ervoor te kunnen zorgen dat de CMS keuze geen invloed kan hebben op de wijze waarop uw website wordt vormgegeven, staan vormgeving, techniek en database, de belangrijkste onderdelen van een website, los van elkaar. Achterliggende systemen hebben dus geen invloed op de vormgeving van uw website. Dit is geen belemmering, maar zorgt er juist voor dat u zowel op gebied van zoekmachine optimalisatie als op het gebied van gebruikservaring beter scoort.

Wijze van webdesign

Op het gebied van lay-out en vormgeving is veel mogelijk. Met de nodige ervaring, expertise en gevoel voor vormgeving kijken we naar uw bedrijf, uw huisstijl, uw identiteit en natuurlijk uw eigen input. Op basis daarvan ontwikkelen we in hechte samenwerking kwalitatief hoogstaande ontwerpen.

Ons werk

Een website moet uw informatie helder weergeven, gemakkelijk te gebruiken zijn en moet er natuurlijk ook gewoon heel mooi uitzien. Wanneer een gebruiker uw site eenmaal gevonden heeft, is de vindbaarheid van uw website door zoekmachines niet meer van belang.

Aandacht voor vorm, vormgeving en gebruiksvriendelijkheid zorgen dat de gebruiker zich op zijn gemak voelt wanneer hij uw website bezoekt. Mede daarom hechten wij grote waarde aan mooi, origineel design. Voorbeelden hiervan vindt u in ons portfolio.

Meer weten?

Heeft u vragen over vormgeving of werken met Alumbrados? Neem vrijblijvend contact met ons op.