Productenen Diensten

Het dienstenpakket van Alumbrados is uitgebreid. we ondersteunen u op gebied van communicatie, vormgeving en techniek.

 

Door hechte samenwerking, brainstormsessies en overleg ontwikkelen we samen met u producten die meer zijn het totaal van zijn delen. Er ontstaat synergie en meerwaarde.

Vervolgens vertalen we het ontstane product met veel gevoel voor vorm, vormgeving en gebruiksvriendelijkheid door naar een mooi ontworpen product, in deze fase is niets te gek en ontstaan de mooiste websites.

Het realiseren van de samen bedachte en ontworpen producten doen we veelal in ons CMS. Dit stelt ons in staat om op snelle en flexibele wijze functionaliteit op maat te maken. Ook zorgen we er door gebruik te maken van ons platform voor dat onze producten goed scoren in zoekmachines. Tot slot zorgen we er voor dat de website of de applicatie goed op het internet komt door de webhosting voor u te verzorgen.

Om het u nog gemakkelijker te maken hebben we in een aantal gevallen al mooie oplossingen voor u klaar staan. Zoekt u bijvoorbeeld een beknopte maar complete up-to-date website, dan realiseren wij die voor u met onze webmanager. En bent u voor uw sportvereniging op zoek naar een slimme en betaalbare oplossing voor uw club? Probeer dan de sportsmanager. Vraag naar de voorwaarden!

Meer weten?

Wilt u weten wat we in uw specifieke situatie voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.