Postma Interieur

Ken van der Eems en Bouke Zijlstra zijn verschillend. Hun complementaire eigenschappen en gemeenschappelijke gedrevenheid zijn het fundament voor de kracht van Postma Interieur. Ken en Bouke zíjn Postma Interieur. Eerlijk in advies, met een sterke, maar nooit dwingende gefundeerde mening. Met de inzet van dit dienstbare vakmanschap en een jarenlange ervaring in ontwerp en interieurdesign staan Ken en Bouke garant voor een thuisadvies op maat. De ruime collectie van Postma Interieur is hierbij het gereedschap waarmee de gezamenlijke ideeën worden vormgegeven. 

 

Uitdaging

Een website boordevol beleving realiseren. Een website maken die de bezoeker naar de showroom lokt. Samen met De Beer Zwarts werkten we het door hen bedachte concept uit tot een dynamische website.

Activiteiten 

Oorspronkelijk het maken van een website in HTML met JQuery animaties, gevoed vanuit ons CMS. Uiteindelijk werd het een volledige Flash website die de beschikbaarheid van Flash detecteert en vervolgens de juiste pagina’s aanbiedt in Flash of in HTML. Ook de Flash-website wordt nog steeds gevoed via ons content management systeem. 

Bekijk de website: www.postmainterieur.nl

Gebruikte technieken

  • Content Management System
Postma Interieur Postma InterieurPostma Interieur Postma Interieur