Pedro-Boat

Pedro-Boat is een van de toonaangevende werven voor motorjachten in Europa. Al sinds 1973 bouwt Pedro-Boat motorjachten voor een leven lang vaarplezier. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste en toonaangevende werven voor motorjachten tot 15 meter binnen Europa. Sinds de oprichting heeft de werf meer dan 1.700 boten afgeleverd in binnen- en buitenland en wordt ze vertegenwoordigd in heel Europa.

 

Uitdaging

Een moderne, beter toegankelijke site, die informatie helder ontsluit. Rekening houdende met de iets oudere doelgroep. Het complete aanbod aan modellen en occasions inclusief uitgebreide beschrijving en de bijbehorende dealers helder in beeld gebracht. Pedro-Boat moet een eenvoudig doch beheersbare website worden. 

Activiteiten

In samenwerking met La Compagnie hebben we het grafisch ontwerp verzorgd. Vervolgens gingen we aan de slag met de techniek. We verzorgden een CMS omgeving op maat waarin Pedro-Boat haar uitgebreide collectie modellen kan presenteren, voorzien van uitgebreid beeldmateriaal en informatie. Ook voor de occasions hebben we uitgebreid ruimte gemaakt. Via Google-maps is duidelijk te zien en te filteren waar internationaal de juiste dealer te vinden is.

Resultaat

Betere conversie! De nieuwe website helpt Pedro-Boat efficiënter met potentiële klanten om te gaan. Door heldere weergave van alle belangrijke feiten kunnen bezoekers op de website alle informatie makkelijker vinden dan voorheen. Via verschillende kanalen op de website kunnen ze voor verschillende specifieke zaken direct contact opnemen met Pedro-Boat. Het digitaal delen van informatie van en met de klant is heel kostenefficiënt. Pedro-Boat komt daarnaast in het bezit van belangrijke informatie over hun potentiële klanten. Het logische gevolg: betere conversie.

Bekijk de website: www.pedro-boat.nl

Gebruikte technieken

  • Backoffice synchronisatie
  • Content Management System
  • SEO / Zoekmachine-optimalisatie
  • XHTML / CSS
  • XML
La Compagnie Pedro-BoatLa Compagnie Pedro-BoatLa Compagnie Pedro-Boat