AutoborgHet Automatisch auto-aanbod van Autoborg

Noordlease liet voor Autoborg een webomgeving ontwikkelen die de professionaliteit van de organisatie duidelijk communiceert. Alumbrados nam de realisatie van het nieuwe platform voor haar rekening in opdracht van La Compagnie.

 

Doel

Het doel was een omgeving creëren waarin de kernwaarden van het bedrijf duidelijker kunnen worden gecommuniceerd. Maar als belangrijkste aspect, een website maken waar bezoekers middels een intuïtieve interface de auto kan vinden die bij hen past. Alles in het teken van service zonder drempels.

Opdracht

Alumbrados ontwikkelde voor Autoborg een platform dat aan de hand van verschillende opties de klant snel een selectie auto's kan presenteren. De auto's zijn voorzien van o.a. uitgebreide specificaties, accessoire informatie en onderhoudshistorie.

Ter ondersteuning heeft Alumbrados een synchronisatie tool geschreven die periodiek de interne database met de online database synchroniseert. In nauw overleg met Autoborg is een XML Schema opgezet. Op deze wijze wordt de data juist aangeleverd en geïnterpreteerd.

De combinatie van binnenhalen van afbeelding-informatie bij Autoborg en de hosting van Alumbrados maakt het gesynchroniseerde systeem ook nog eens super snel.

Bekijk de website: www.autoborg.nl

Gebruikte technieken

  • AJAX
  • Backoffice synchronisatie
  • Content Management System
  • SEO / Zoekmachine-optimalisatie
  • XHTML / CSS
  • XML
Autoborg Autoborg website updateAutoborg Autoborg website updateAutoborg Autoborg website update